2014. február 14., péntek

Kecskeméti nemezelés Pócs Judittal

Kedves nemezelést kedvelők!

2014. március 22-23-án közös tanfolyamot tartunk Kecskeméten az Alkotóházban Pócs Judit nemezművésszel.

Judit kalap kurzusára már betelt az összes hely, de az én kurzusaimra még van hely, lehet rá jelentkezni. Pontosabban ugye csak egy kétnapos kurzusa lesz, de még nem dőlt el, melyik témában:
1. Zsebes, kantáros kistáska hímzéssel, Csille Mártival
2. Korallos nyakék, fémmel összeépített nemezékszerek, Csille Mártival
Kérlek, osszátok meg ezt a levelet minél több emberrel, mert csak bizonyos létszám felett tudjuk megtartani a tanfolyamokat.
 A kurzusok délelőtt 10 órától délután 5 óráig tartanak, közte egy rövid ebédszünettel.
Egy kurzus ára 20.000 Ft plusz anyagköltség.
A kurzusokat Kecskeméten, az Alkotóházban tartjuk.
Ennek térítési díja: 7.550 Ft/nap
A napi térítési díj magában foglalja a műteremhasználaton és a szálláson kívül a teljes ellátást.

Többen jeleztétek, hogy csak szombaton reggel érkeznétek és vasárnap este távoznátok. Beszéltünk az Alkotóház vezetőjével, de sajnos mindenképp 2 napot kell fizetnetek, mert nem tudják szétbontani az éjszakai szállás és az étkeztetés árát, illetve mindez csak együttesen vehető igénybe, tehát a műteremhasználat, étkezés és a szállás nem szétbontható. Tudjuk, hogy ez sokak számára megterhelő lehet, ezért  pályázzatok MMP-tagságra, ha tudtok. Ezeket az infókat még egyszer idemásolom a levél végére.
Ha valaki vegetáriánus, vagy egyéb étkezési problémája, szokása van, azt majd jelezze.Az alkotóházról és a mecénás programról:

KECSKEMÉTI ALKOTÓHÁZ

 A 100 évvel ezelőtt alapított kecskeméti művésztelep Alkotóházát ma a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ Nonprofit Kft. működteti.

Az alkotóházban 10 műteremben összesen 33 fő számára tudunk szálláshelyet és ellátást biztosítani. A műtermekhez hálófülke tartozik, illetve 4 darab közös fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.
Az alkotóházban festészeti, szobrászati, kéziszövő, grafikai és tűzzománc-kellékek állnak az alkotók rendelkezésére: festőállványok, dobogók, formázó állványok, rajz- és munkaasztalok, festékkeverő asztalok, égetőkemence, szárítószekrény, szövőszékek, köszörűgép, lemezvágó, fúrógép, kompresszor.
A 12.000 m2-es őspark nagyszerű lehetőséget biztosít a szabadban történő festéshez, rajzoláshoz, mintázáshoz és az aktív pihenéshez is.
A társalgóban rex-asztal és televízió, a szabadban ping-pong asztal áll a vendégek rendelkezésére.
A kertben tűzrakóhely teszi lehetővé a szabadban történő sütést-főzést.
Az Alkotóházban tálaló-konyha üzemel, amely biztosítja a teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora).

Térítési díj: 7.550 Ft/nap
A napi térítési díj magában foglalja a műteremhasználaton és a szálláson kívül a teljes ellátást.

Jelentkezés, információ:

Király Krisztina alkotóház-vezető
6000 Kecskemét, Műkert 2. Tel.: 76/414-263 Fax: 76/507-927

A nagyméretű műtermekből nyílnak a hálószobák, tehát aki akar késő estig is dolgozhat.
Itt mindenképp 2 nappal kell számolnotok. Érdemes esetleg már péntek este érkezni, így szombaton nyugodtan kezdődhet a munka, vasárnap este pedig lehet távozni.
Beszéltem az Alkotóház vezetőjével, Király Krisztinával. A napi ár általánosan 7.550 Ft, ami tartalmazza a műteremhasználatot, a szállást és háromszori étkezést. MMP tagok számára (Magyar mecénás program) azonban kedvezőbb a napidíj: 5.330 Ft. Ha valaki nem tag, de rendelkezik kellő művészeti szakmai múlttal, az bekerülhet az MMP-be, és akkor kedvezőbb áron veheti igénybe a szolgáltatást.
Ehhez szakmai önéletrajz benyújtása és egy ajánlás (művésztől) szükséges.  Ha valakit érdekel ez a lehetőség, nyugodtan hívja fel Krisztinát a fenti telefonszámon, ő bővebb információt is tud nyújtani ezzel kapcsolatban.
Kérlek, a biztonság kedvéért még egyszer küldjetek egy megerősítő levelet a választott témával kapcsolatban.
Várunk Benneteket.
Szeretettel: Judit és Márti

2 megjegyzés: